Různé (48)

Degustační večer Praha 20.4.

Degustační večer s ochutnávkou koňaku která se koná 20.4 v Praze

 

Champagne Gosset blancs de blancs

 

Morue marinée et confiture de figue-poire

Marinovaná bilá treska s limetkou a fíkovo-hruškovým džemem

 

Cognac Frapin VSOP glacé

 

Foie gras de canard au poivre rose, Baume de Bouteville 6 ans d`âge

Řez z kachního Fois gras na růžovém pepři ,  6-letý ocet Baume de Bouteville

 

Sorbet au citron

Citronový sorbet

 

Cognac Frapin VIP XO

 

Tournedos de veau au lard ibérique, suprême de Coq au vin de Bresse, crème de morilles, pommes de terre Charlotte

Telecí filet tournedos svázaný  iberiijskou slaninou a supreme černého Kohouta na víněsmrřový krém a Bramborová Charlotte 

 

Crème brûlée au cognac Frapin , fromages de Bourgogne, fruits frais

Crème brûlée na koňaku s ochutnávkou burgundskych sýrů s ovocem

 

Café au choix et son chocolat au cognac XO

Káva dle výběru s domácí čokoládou plněnou koňakem XO

 

Cognac Frapin XO Château de Fontpinot


Cognac Frapin XO Cigar Blend

Číst dál...

Hotel Atom Třebíč

Zveme Vás na degustační večer do Třebíče do hotelu Atom na moderní Českou gastronomii s vínem.Večer se koná 24.8. od 18 hod.
Amuse bouche


Husí rilattes s chřestem,cibulový rohlík,medový kaviár


Studený předkrý

Červená řepa vařená v portském vínu,pěna z kozího sýra,espuma z parmezánu,řepné glazé,restované mandle,listy z řepy


Polévka


Hovězí consommé,kořenová zelenina,trhané maso


Teplý předkrm


Pošírované vejce,kořenová zelenina,holandská omáčka
Hlavní chod


Hovězí špalek na kořenové zelenině,celerové pyré,pečené jablko,kolečka celeru,silný jus a sláma z lilku
Dezert


Čokoládový dort bez mouky,hranolky z rebarbory,jahodový sorbet,drobenka z mandlí,vanilková smetana

www.hotelatom.cz

Číst dál...

Francouzké menu s paní Chantal Poullain

Dobrý den zveme Vás na Francouzké menu kde Vám jedno jídlo uvaří paní CHANTAL POULLAIN večer se koná 18.8.Zbytek jídla pro Vás připravím já

 

FRANCOUZKÁ KUCHYNĚ

Amuse Bouche

Tygří krevety se smetanou,cibulový rohlík

Předkrm

Variace pošírovaných mořských ryb,jablečné pyré,silný rybí jus s badiáem

Polévka

Lososový krém s marinovanými plátky lososa s nokem creme fresh vařený v alginátu

Hlavní chod

Kohout na víně s batátovým pyré

Dezert

Créme brulée s marinovaným ovocem

 

 
Číst dál...

Degustace Boskovice

Degustační večer restaurace Slávie VALENTÝN 13.2.

 

Welcome drink

Sekt s ovocným kaviárem

Překrm

Salát s kozím sýrem na agaru

Růžové víno z Čech

Polévka

Kmínová polévka ve skle s domácí tyčinkou

Bílé víno z Čech

Teplý předkrm

Marinovaný pstruh,pošírovaný kapr,jablečné puré,rybí jus

Silná celerová limonáda

Hlavní masový

Dušený hovězí krk s květákovým pyré,omáčkou z hovězích kostí,šafránová pěna

Červené víno z Čech

Hlavní rýbí

Pečený filet ze sladkovodní ryby na másle s hříbky a glazovanou šalotkou,pěna z bílého vína

Zázvorovo mátová limonáda

Dezert

Citronový dortík s karamelovou zmrzlinou plněnou balzamikem,ananasové cappuccino

 

Cena na osobu je 979 kč

Rezervace na hotelu Slávie nebo na mém tel.|čísle

 

Číst dál...
Přihlásit se k odběru tohoto kanálu RSS