Hotel GOLD Chotoviny (9)

Pomalu vařený hovězí krk s petrželovým pyré,žemlovým knedlíkem a kořenovou zeleninou

Krk orestujeme a okořeníme a vložíme do vývaru a dáme konfitovat.Petrželový pyré do hladka,žemlový knedlík jen žemle a persil,vyšlehaný sníh.Omáčku udělat z výpeku a na červeném víně a kořenové zelenině na větší kusy.Servis pyré na to knedlik jako tenisák a nahoru opečenou cibulku

Číst dál...

Pečený bůček s nádivkou a jihočeskými zelňáky

Bůček cibule,česnek osolit opepřit zalít sádlem a péci asi na 120stupňů,pak zatížit z kostí a výpeku udělat šťávu kvalitní a silnou.Nezapomenout zázvor
Nádivku vařit ve fresh folii.Náplň máslo rozpuštěné,persil,mléko,vejce a nakonec sníh.
Zelňáky nastrohat brambory,zelí,sůl,pepř péci na sádle
Jablka v karamelu

Číst dál...

Jídelní lístek

Polévka z červené řepy s mléčnou pěnou a marinovaným kachním prsem
Pomalu pečené kachní stehno s cibulovo-jablečným zelím s pečeným bramborem
Kachní tatarák s domácí houskou
Pečený bůček s nádivkou a jihočeskými zelnáky
Pomalu vařený hovězí krk s petrželovým pyré,žemlovým knedlíkem a kořenovou zeleninou
Moderní kapr s bramborovým salátem s chilli majonézou
Rajčatový tatarák s česnekovým konfetem s fazolkami
Ceaer salát s kuřecím masem a bylinkovými krutony
Švestkový koláč na červeném víně
Jablka marinovaná s tvarohem a čokoládou

Číst dál...
Přihlásit se k odběru tohoto kanálu RSS