Jídla Hotel Tommy (12)

Srnčí hřbet v palačince s rybízovou omáčkou

Hřbet osolíme,opepříme a zprudka orestujeme,zabalíme do palačinky a dáme péci na 80stupňů na 12minut,necháme odpočinout.Do výpeku přidáme šalotku rozmarýn,tymián,zlehka orestujeme zalijeme portským zredukujeme přidáme čerstvý rybíz,silný zvěřinový vývar provaříme trochu medu,sůl,pepř a nakonec zahustit máslem

Číst dál...

Rajčatový tatar s domácí houskou

Rajčata z blanžírujeme a hned dáme do ledu aby se přestali vařit.Uděláme šalotkový dresink nakrájíme vymačkané rajčata naložíme do dresinku.Kroupy smícháme s petrželkou velkolistou,bazalkou,česnekem a oliv.olejem.Pěná šalotka orestovat na másle zalít bílím vínem vyvařit na minimum zalít rybím vývarem svařit o plovinu a přidat smetanu.Ponorným mixérem vhánět vzduch přidat máslo

Číst dál...

Valentýnské menu

Valentýnské menu

Předkrm

Rajčatový tatarák s kroupovým vinagretem,sezamovou houskou,pěnou z bílého vína

Marinované kachní prso na salátu z jedlých květů s omáčkou ze sektu

Zvěřinový belgický tatarák s hranolkem a chipsem z kořenové zeleniny

Polévka

Zvěřinové consommé se sýrovou raviolou

Hlavní jídla

Srnčí hřbet v palačince s hříbky s rybízovou omáčkou

Slávky na bílém víně s chilly olivovým olejem,máslová sezamová houska

Pošírovaná štíka na víně v kořenové zelenině s paolise omáčkou,karotkový krém s balzamikovým kaviárem

Gratinovaný salát z kozího sýra s fazolemi a polníčkem

Dezert

Bramborová pěna se sabayone omáčkou ve skle

Jogurtová panna cotta s malinovým couli

DEGUSTAČNÍ 3 CHODOVÉ MENU

Amuse Bouche

Rajčatový tatarák s kroupovým vinagretem,sezamovou houskou,pěnou z bílého vína

Gratinovaný salát z kozího sýra s fazolemi a polníčkem

Jogurtová panna cotta s malinovým couli

DEGUSTAČNÍ 5 CHODOVÉ MENU

Amuse Bouche

Zvěřinový belgický tatarák s hranolkem

Zvěřinové consommé se sýrovou raviolou

Srnčí hřbet v palačince s hříbky s rybízovou omáčkou

Bramborová pěna se sabayone omáčkou ve skle

Ke každému degustačnímu chodu budeme dávat pití domácí limonády,vína,bylinkové šťávy

Číst dál...
Přihlásit se k odběru tohoto kanálu RSS