Amur
- Zveřejněno v Jídla Hotel Tommy
- Napsal(a) Miroslav Sedlák
- Buďte první, kdo napíše komentář!
Krásné sladkovodní ryby
Krásné sladkovodní ryby
Napište si o recept
Štiku očistíme uděláme filetu kterou vykostíme,zakápneme citronem a bílím portským a zavakujeme.Karotku uvaříme ve vývaru pak rozmixujeme a přidáme máslo.Paolise omáčka je jak holanská jen se přidá máta.Štiku vaříme 10minut v 60stupňové vodě pak glazujeme v másle
Štiku očistíme uděláme filetu kterou vykostíme,zakápneme citronem a bílím portským a zavakujeme.Karotku uvaříme ve vývaru pak rozmixujeme a přidáme máslo.Paolise omáčka je jak holanská jen se přidá máta.Štiku vaříme 10minut v 60stupňové vodě pak glazujeme v másle
Hřbet osolíme,opepříme a zprudka orestujeme,zabalíme do palačinky a dáme péci na 80stupňů na 12minut,necháme odpočinout.Do výpeku přidáme šalotku rozmarýn,tymián,zlehka orestujeme zalijeme portským zredukujeme přidáme čerstvý rybíz,silný zvěřinový vývar provaříme trochu medu,sůl,pepř a nakonec zahustit máslem
Hřbet osolíme,opepříme a zprudka orestujeme,zabalíme do palačinky a dáme péci na 80stupňů na 12minut,necháme odpočinout.Do výpeku přidáme šalotku rozmarýn,tymián,zlehka orestujeme zalijeme portským zredukujeme přidáme čerstvý rybíz,silný zvěřinový vývar provaříme trochu medu,sůl,pepř a nakonec zahustit máslem
Slávky musí být čerstvé,domácí houska.Jednoduché
Rajčata z blanžírujeme a hned dáme do ledu aby se přestali vařit.Uděláme šalotkový dresink nakrájíme vymačkané rajčata naložíme do dresinku.Kroupy smícháme s petrželkou velkolistou,bazalkou,česnekem a oliv.olejem.Pěná šalotka orestovat na másle zalít bílím vínem vyvařit na minimum zalít rybím vývarem svařit o plovinu a přidat smetanu.Ponorným mixérem vhánět vzduch přidat máslo
Rajčatový tatarák s kroupovým vinagretem,sezamovou houskou,pěnou z bílého vína
Marinované kachní prso na salátu z jedlých květů s omáčkou ze sektu
Zvěřinový belgický tatarák s hranolkem a chipsem z kořenové zeleniny
Polévka
Zvěřinové consommé se sýrovou raviolou
Hlavní jídla
Srnčí hřbet v palačince s hříbky s rybízovou omáčkou
Slávky na bílém víně s chilly olivovým olejem,máslová sezamová houska
Pošírovaná štíka na víně v kořenové zelenině s paolise omáčkou,karotkový krém s balzamikovým kaviárem
Gratinovaný salát z kozího sýra s fazolemi a polníčkem
Dezert
Bramborová pěna se sabayone omáčkou ve skle
Jogurtová panna cotta s malinovým couli
Amuse Bouche
Rajčatový tatarák s kroupovým vinagretem,sezamovou houskou,pěnou z bílého vína
Gratinovaný salát z kozího sýra s fazolemi a polníčkem
Jogurtová panna cotta s malinovým couli
Amuse Bouche
Zvěřinový belgický tatarák s hranolkem
Zvěřinové consommé se sýrovou raviolou
Srnčí hřbet v palačince s hříbky s rybízovou omáčkou
Bramborová pěna se sabayone omáčkou ve skle
Ke každému degustačnímu chodu budeme dávat pití domácí limonády,vína,bylinkové šťávy