Svatební paštika
- Zveřejněno v Svatby
- Napsal(a) Miroslav Sedlák
- Buďte první, kdo napíše komentář!
Předkrm
Nok z uzeného pstruha s trhaným salátem
Předkrm
Kozí sýr zabalený v domácím uzeném boku na marinované zelenině
Polévka
Karotkový krém se zázvorem a kuřecím nokem
Hlavní chod
Pomalu pečená vepřová panenka na Sous Vide s kedlubnovým pyré,špenátovou palačinkou plněnou kroupovým viniagretem s křenovou espumou a obaleným bůčkem
Dezert
Lívance s povidly a malinami s čokoládovou omáčkou na chilli
Předkrm
Belgický tatarák na špekovém chlebu
Hlavní chod
Plněný vepřový bok nádivkou z kopřiv,pošírovaný mladý špenát,bramborová galanka,silný vepřový jus
Dezert
Plněná palačinka s omáčkou royale
Předkrm
Farmářský salát s chipsem z italského chleba s nokem salzy gvakamola
Hlavní chod
Moderní bramborový salát z kapra s chilli majonézou a pěnou z parmazánu
Dezert
Jahodová capuccino s créme fresh
Degustační večer se koná 1.5. v Lesním hotelu ve Zlíně.
Rezervace nutná
Servírovat přes tvořítko do čtverce,tři chipsy chlebový,konfitovaná ředkev na plátky,tekutý pesto
Omáčka- karamel do světlé barvy,zalít freshem,likérem,redukovat,přidat ořechy a banán,vmíchat studené máslo
Servis- palačinka nakrájená na válečky 3,omáčku jen zahřát hned odstavit,nahoru chips pomeranče