Degustační večer

Degustační menu pěti chodové

Předkrm

Nok z uzeného pstruha s trhaným salátem

Předkrm

Kozí sýr zabalený v domácím uzeném boku na marinované zelenině

Polévka

Karotkový krém se zázvorem a kuřecím nokem

Hlavní chod

Pomalu pečená vepřová panenka na Sous Vide s kedlubnovým pyré,špenátovou palačinkou plněnou kroupovým viniagretem s křenovou espumou a obaleným bůčkem

Dezert

Lívance s povidly a malinami s čokoládovou omáčkou na chilli

 

Degustační menu tří chodové

Předkrm

Belgický tatarák na špekovém chlebu

Hlavní chod

Plněný vepřový bok nádivkou z kopřiv,pošírovaný mladý špenát,bramborová galanka,silný vepřový jus

Dezert

Plněná palačinka s omáčkou royale

Degustační menu tří chodové

Předkrm

Farmářský salát s chipsem z italského chleba s nokem salzy gvakamola

Hlavní chod

Moderní bramborový salát z kapra s chilli majonézou a pěnou z parmazánu

Dezert

Jahodová capuccino s créme fresh

Degustační večer se koná 1.5. v Lesním hotelu ve Zlíně.

Rezervace nutná 

 

 

 

 

Číst dál...
Přihlásit se k odběru tohoto kanálu RSS