Jídla restaurace Pod Zámkem,Boskovice (35)

Pečená zvěřina s masovou nádivkou,zelňáky

Pečená zvěřina s masovou nádivkou,zelňáky-krkovice z kance 220g,-sůl 2g,-pepř 2g,-sádlo 100g,-rozmarýn 1g,-tymián2g

Nádivka-toustový chleba 1000g,-vepř játra 300g,-sůl 2g,-pepř 2g,-citron 30g,-vejce 3ks,-jalovec 2g,-persil 80g

Zelňáky-brambory 120g,-sůl 3g,-pepř 2g,-zelí steril.200g,-kmín 3g,-sádlo 200g

Jus-zvěřinové kosti 1000g,-cibule 200g,-mrkev 50g,-celer 50g,-petržel 50g,-protlak 50g,-červené víno 200g,-česnek 30g,-jalovec 2g,-zelen.vývar 2000g,-sůl 3g,-pepř 2g,-

Vše se dělá jak vepřový bok nadívka se nepeče ale vaří

Číst dál...

Glazírovaná kančí panenka s blíny,petrželová pěna,bramborové lupínky,houby

Servírování maso na tři kusy,kolem bliny tři kusy,maso glazírovat v silném jusu zvěřinovém trochu i na talíř,pět lupínků,tři houby,nahoru petrželová pěna,kytk

 

Houby lupínky-brambory 100g,-houby 150g

Panenka-panenku osolíme,opepříme orestujeme zprudka,konvektomat 160st.asi 5min.na řezu růžová,musí odpočívat a filírovat

Blíny-droždí,cukr,mléko kvásek.Přidáme zbytek surovin asi 20min.kynout.pečeme na pánvy po obouch stranách

Petrželová pěna-petržel vložíme do vývaru do měkka,rozmixovat,ochutit máslo vyšlehat

Číst dál...
Přihlásit se k odběru tohoto kanálu RSS