Vepřová panenka pečená ve vakuu s petrželovým pyré a žampionovým ragú Zveřejněno v Jídla restaurace Kaštan Napsal(a) Miroslav Sedlák Buďte první, kdo napíše komentář! Číst dál...
Vepřové líčka s lepenicí a salátkem Zveřejněno v Jídla restaurace Kaštan Napsal(a) Miroslav Sedlák Buďte první, kdo napíše komentář! Číst dál...
Vařený český pupek v silné omáčce s bramborovým pyré a restovanou zeleninou Zveřejněno v Jídla restaurace Kaštan Napsal(a) Miroslav Sedlák Buďte první, kdo napíše komentář! Číst dál...
Tatarák z kachního prsa s domácí houskou Zveřejněno v Jídla restaurace Kaštan Napsal(a) Miroslav Sedlák Buďte první, kdo napíše komentář! Číst dál...
Šípková omáčka z kance s bramborovou plackou Zveřejněno v Jídla restaurace Kaštan Napsal(a) Miroslav Sedlák Buďte první, kdo napíše komentář! Číst dál...
Svíčková omáčka zahuštěná máslem s houbovým knedlíkem Zveřejněno v Jídla restaurace Kaštan Napsal(a) Miroslav Sedlák Buďte první, kdo napíše komentář! Číst dál...
Sekaný tatarák ze zadního Zveřejněno v Jídla restaurace Kaštan Napsal(a) Miroslav Sedlák Buďte první, kdo napíše komentář! Číst dál...
Prso supréme s hráškovým pyré s houbovým demi-glass Zveřejněno v Jídla restaurace Kaštan Napsal(a) Miroslav Sedlák Buďte první, kdo napíše komentář! Číst dál...
Pomalu pečený bok s pyré ze šalotky se silnou šťávou z konfitu,grilovaná zelenina Zveřejněno v Jídla restaurace Kaštan Napsal(a) Miroslav Sedlák Buďte první, kdo napíše komentář! Číst dál...