Jídelní lístek

Polévka z červené řepy s mléčnou pěnou a marinovaným kachním prsem
Pomalu pečené kachní stehno s cibulovo-jablečným zelím s pečeným bramborem
Kachní tatarák s domácí houskou
Pečený bůček s nádivkou a jihočeskými zelnáky
Pomalu vařený hovězí krk s petrželovým pyré,žemlovým knedlíkem a kořenovou zeleninou
Moderní kapr s bramborovým salátem s chilli majonézou
Rajčatový tatarák s česnekovým konfetem s fazolkami
Ceaer salát s kuřecím masem a bylinkovými krutony
Švestkový koláč na červeném víně
Jablka marinovaná s tvarohem a čokoládou

Číst dál...

Hovězí pupek

POSTUP-

POSTUP DEMI A MASA-na oleji orestujeme mrkev,celer, pórek a také řapíkatý celer do tmava NEPŘIPÁLIT!! kosti dáme umyté do konvektomatu na 160stupňů na 30minut.Do tmavého základu přidáme protlak restujeme, zalijeme červeným vínem a necháme zredukovat,zalijeme tmavým vývarem přidáme tymián,bobkový list a kosti osolíme,ale jen málo bude se to redukovat a vložíme kosti i s tím nápekem na pekáči. Vaříme asi 6hod. Pak ho přecedíme a necháme redukovat do požadované hustoty a přecedíme přes plátno 

Číst dál...
Přihlásit se k odběru tohoto kanálu RSS